Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När den dagen kommer...

På min ålders höst
vill jag inte sitta där
på hemmet
bitter, gnällig och ångerfull

nej, när den dagen kommer
(OM den kommer,
jag kanske aldrig
"hinner" till nåt "hem"...;-)
vill jag kunna känna
att jag busat
skrattat, njutit
låtit min nyfikenhet råda
att jag fångat stunderna

vill inte ångra allt som jag
ville göra
men aldrig gjorde

nej - jag vill kunna säga
till både mig själv
och omgivningen

att jag faktiskt

LEVT

och att jag

ÄLSKAT LIVET





Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 210 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-18 14:26



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
"vill jag kunna känna
att jag busat
skrattat, njutit
låtit min nyfikenhet råda
att jag fångat stunderna"

Så där vill jag också tänka...och känna
bra skrivet...
2009-08-18

  Redeemer
Det värsta är inte att ångra det man gjort, utan ångra det man INTE gjort.

Håller med helt och fullt!
2009-08-18

  Karin E
Åh den känslan lever jag också med! Tack :)
2009-08-18

  Erik L
Så kan man önska att det blir och trots allt är det väl en fråga om att slå slag i saken varje dag, istället för att vänta på att något skall hända. Tänkvärt.
2009-08-18

  Jaseph
Just detta. Att älska livet, att inte nöja sig med något mindre.
2009-08-18

  Popcorntankar
Håller med Sulimaa med det bestämdast jag kan!
2009-08-18

  Teresia Ridell
Ja visst vill man det ska vara så !
Oftast är det (iallfall jag..) nog så att vi själva oftast hindrar oss..från att göra allt det där vi vill...itron för det vi tror oss Måste göra..
2009-08-18

  Larz Gustafsson VIP
På ålderdomshemmet skall vi ju lyssna på Clash, har Di Leva sagt!
2009-08-18

    Bodil Sandberg
Underbar text som slår ett slag för varandet i Nuet..inget vet man om kommande dagar..inte hur länge man är här..man får fånga det som är..suga i sig..njuta...ja..härligt!!
2009-08-18

    Ken Cassel
Min älskade vän
fångat stunderna, menar du väll?
inte fångat studerna
Annars jättebra
Klart du ska in på hen när du blir gammal
Vi kan sitta där i varsin gungstol och snacka lite minnen och skit om du vill
:))

Kramar i massor!

Ken
2009-08-18

  sulimaa
...och det kommer du att kunna gumman....du lever livet och sprider glädje runt dig ...så oroa dig inte för det du :))) Kram!
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen