Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så stark är känslan...


Hur är det möjligt
att jag kittlar
din kind
med ett grässtrå
att dina mjuka läppar
möter mina

att din doft
borrar sig in
djupt i själen
medan du ömt viskar
mitt namn
som bara du kan

hur är detta möjligt

med så många

och så långa mil

emellan...?






Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 209 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-18 17:27



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Haha, underbar!
2009-08-21

    sajo
Du kan gå ut och studera stjärnhimmeln en mörk kväll och den man håller av oavsett om det är flera mil emellan ser precis de stjärnor du ser.
2009-08-18

  Teresia Ridell
Kärlek bryter mot logik.på ett vackert o vilt sätt !
2009-08-18

    ej medlem längre
Det finns det
som är
oberoende
av mil
2009-08-18

  Karin E
Ler, vacker :)
2009-08-18

    sunnanvind
Kärleken gör det möjligt!
2009-08-18

  sulimaa
Klart det är möjligt ...kärlek kan växa oavsett avstånd ..det bara är så :))
2009-08-18

  Suzy med punkterna
Kärleken gör långa avstånd minimala för två hjärtan bultar i samma takt.
2009-08-18

  Larz Gustafsson VIP
Amor vincit omnia.
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen