Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild aug-09


Längtans vind


Visst vet jag att livet
kan va märkligt
men inte visste jag
att du fanns där bortom
att du med dina ögons djup
och blickar
skulle tända eldarna
som slumrat inom mig

det behövs bara ett ord
en enda viskning
så hamnar jag i världen utanför
där kärleksvinet smeker
våra sinnen
där mjuka vindar fört mig
fram till dig

vår ensamhet i
drömda nätters tystnad
förvandlas till
en brännhet tvåsamhet
vi flyger högt tillsammans
och vi skrattar
för glädjen att vi
funnit har varann

vi vet att här och nu
står tiden stilla
så fjärran är vår morgondag
min vän
och vad än livet härnäst
har att ge oss
så finns det inte någonting
som kan

nej ingenting kan krossa
det vi känner
vi delar våra drömmar
och vår natt
vår längtans vind
den tar oss med till höjder
som ingen av oss anade
ens fanns

vi bär varandras kroppar
över stränder
högt över djupa hav
och höga berg
och ingenting i världen
kan va större
än närheten vi delar
som i trans

vi visste inte innan
vad vi saknat
men kände att vi
fattades varann
där bortom alla drömda
nätters tystnad
fanns svaret på den
längtansvind som brann...









Fri vers av Junitvillingen
Läst 346 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-19 11:31



Bookmark and Share


  Spir@
Kärleksfullt och helt magiskt vacker!
2009-08-20

  Eaglemountains VIP
Glömde säga, helt underbar bild .....
2009-08-20

  Eaglemountains VIP
Underbart vackert och kärleksfullt skrivet ..... i längtan .....
2009-08-20

  beam72
vackert vackert vackert
2009-08-20

  Cosmic Johanna
varmt och innerligt beskriver du ett

kärleksmöte som transformerar.

Grattis till er berörda...

och du skriver om det så äkta att kraften i mötet

inte går att ta miste på.

applåder!
2009-08-19

    ej medlem längre
Livsspänning mellan
polariteter
är spännande
och livskryddig
2009-08-19

  Lars Hedlin
Vackra rader....
2009-08-19

  sulimaa
Åhhh.... där finns svaret på den längtansvind som brann...så innerlöigt vackert ...och så sant!!!
2009-08-19

  Yrre VIP
Å så vackert du skriver!
2009-08-19

    Ken Cassel
Åh, så vacker
Denna bokmärker jag eftersom det är mig som du skriver om
:))
Du är allt för god min lilla ängel

Kramar i massor!!!

Ken
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen