Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urtidskraft

Med urtidskraft stod.. under en kort sekund
hennes sanning klar.
I det skarpa höstljuset såg hon.. på nytt
de guldfärgade rågfältens svar.
Du bär.. din framtid i din egen hand!
Varje ax rikedom var hennes land!




Fri vers av Rubus VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-19 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubus
Rubus VIP