Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag får nobben ifrån en

Om jag får nobben ifrån två
Om jag få nobben ifrån många likaså, så ger jag ändå inte upp
För jag är den?
Jag är den jag är
Jag är den som vill tro på kärleken
Att kärleken ska få vind under mina segel
Jag vill vara den som känner sig så kär
Allra helst i dig då, förståss ……
( fniss )

Om jag får nobben ifrån en
Om jag får nobben ifrån två, så kommer jag ändå att hålla på, ända tills jag hittar den
Kärleken …….

Ken Cassel
19/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-19 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel