Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bartendern på färjan sa

Först så blev jag irriterad
Sedan blev jag förbannad
Jävla fyllskallar
Och de har jag serverat
Sedan flyger jag bara upp över baren med bröst och bringa, jävligt tuff
Hallå!
Nu får ni allt skärpa er
Här kan ni inte hålla på att bråka
Vill ni göra upp, så får ni göra det utanför vid relingen
På sidan av båten
Lycka till, till er båda två
Hej då!!
Sedan gav jag dem alla en knuff, i rätt riktning ….

Bartendern på färjan sa

Först så blev jag irriterad
Sedan vart jag förbannad
Jävla fyllskallar
Och de har jag serverat …………

Ken Cassel
19/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 218 gånger
Publicerad 2009-08-19 14:27



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Jag har jobbat med gammla människor med barn, utvecklings-störda,sjuka människor. Men bartender nej tack.
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel