Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej då, så länge

Det är dags för mig att säga, Hej då!
Ska åka och möta min fru nu
Vi ska fiska lite
( som vanligt )
Så nu har jag ingen tid över
Det finns ingen tid att förlora, så det är tid för mig att gå
Gå ut till det underbara väder som vi har över Stockholm just nu
Gå ut till solen …..

Hej då, så länge …….

Ken Cassel
19/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-19 14:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Hoppas ni fick lite fisk
2009-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel