Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fick mig se den andra sidan

jag känner min insida
jag känner den
vrida
ur min värme

Jag vill inte spy ner mig själv
i min känslobubbla
Hålet växer och det pyser ut

Du får mig att glömma ordets betydelse
Tog dem
tömde dem ur mig
Jag tappade min trygghet
Det var du som hade mig
i din hand

Jag väntar
jävla idiot
på att få tillbaka förmågan
att kunna bokstavera

Jag väntar
älskling
på att du ska svara mig
och ta mig i din famn

Fyll mig igen
med talförmåga
låt mig skriva i din handflata

Låt mig få känna dig
inuti mig

Jag behövde inte mer
för att besöka den andra staden med dig

in igenom hjärnan
ut igenom hjärtat

Jag väntar på att få fylla
de tomma orden upp till bredden
Som du gjorde
med mina

Se på mig
Jag tittar inte åt vänster
min sanning ger jag dig
Se på mig
Jag visade dig min insida

Mitt huvud vid korset
Min önskan är
att få se den andra sidan
med dig igen




Fri vers av TystnadTalar
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-19 17:28



Bookmark and Share


  PPQ
jävlar vad bra den här var
2010-06-13
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar