Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kille hör





En tjej säger


Älskar


älskar inte


älskar


älskar inte


En kille hör


knulla


runka igen


knulla


runka igen




Övriga genrer av blaite
Läst 598 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-08-20 00:15



Bookmark and Share


  Filosofen2
Den var sann, så sann...
2011-01-18

  Ninananonia VIP
Ibland talar vi olika språk.
Men ordet knulla kan betyda mycket.
Det kan betyda kärlek ...
:)
2011-01-17

  nattdagg
jag tror jag blir feminist! :o

megabra!! :)
2010-12-14

  Junitvillingen
Fast...tjejer är också kåta, hehe!!;-)))
2010-09-29

  Baystream
Har redan kommenterat denna... men igen - klockren! :D
2010-09-15

  Zara VIP
hohoho....jafan ere så det är kanske...rakt igenom;) Är nog möjligt!
2010-09-04

  Zanna Phil
Hahaha...
2010-08-22

  Svartsilver
när snubben e 15 så e det så. sen blir vi lika. allt tjafs om "älskar" dör ut. haha skojar bara.
hård dikt.
2010-04-26

  Nina Nightwish VIP
Japp, kåtbockar, hela högen;))
2010-02-18

    Char-Lee
Stereotyp bild, ledsamt faktiskt..
Bra text, mkt tänkvärd!
2009-12-22

    Tea Alex
Rakt på sak. Träffande.
2009-08-21

  Suzy med punkterna
Precis som jag trodde då hahaha
2009-08-20

  Spir@
Kul! ;o)
2009-08-20

    resilient
underbart. Plockar ni också bladen av prästkragar för att få reda på vilket det blir den här hösten?
2009-08-20

  Baystream
HAhahahaha! aaah hahahaha... klockren!
2009-08-20

  beam72
hahaha den bitterljuva sanningen
2009-08-20

  sulimaa
Hhahahahahah jaaa det var ju det jag visste!!!!
2009-08-20

  Hélène
haha. sant antagligen.. den får mig att garva och irritera mig samtidigt ;)
2009-08-20

  peter markurth
rak, bra
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite