Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sökande

Jag söker, jag söker
nytt jobb, ny skola
nya vänner, ny kille
vet inte vad jag vill
men kan ändå inte sitta still

Jag känner mig lite
som en fisk i ett akvarium
jag simmar, jag simmar
men kommer ingen vart

Vill att något ska hända
vill att vindarna ska vända
Hur ska jag någonsin hitta frid?
är så trött på denna eviga strid...




Fri vers av efterregnetkommersolen
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-20 12:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
enkelt och rakt på sak
gillar det
snyggt fångat
2009-08-21

    ej medlem längre
Det var jättebra text, texten berättar väldigt klockrent hur du känner..
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

efterregnetkommersolen