Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag träffade på en ängel

Det måste bara finnas en eller flera änglar här någonstans mitt ibland oss
Jag vet det
För jag träffade på en häromdagen
En räddande ängel
En mycket vacker sådan
Det var en ängel som värmde mitt hjärta när det höll på att förfrysa
När mitt hjärta kändes riktigt tungt
för det var då som den räddande ängel kom uppifrån himmelen och landade lugnt bredvid mig med sina stora duniga vingar
Sina stora duniga vingar som den sen kramade om mig med
Så efter att den hade värmt upp mitt lilla hjärta vinkade jag av den vackra ängeln när den flög iväg
Ja, jag stod där nu med nytt hopp, helt tillfreds, helt coollugn
Kommer inte ihåg när jag mådde så bra sist
Så jag vinkade av den vackra ängeln med de tysta orden
Hej då vackra ängel
Sköt nu om dig nu, för det ska jag försöka göra
Och tack så mycket
Hej då, så länge ….

Jag träffade på en ängel .....

Ken Cassel
20/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-20 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel