Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagisfröken uppfostrar barnen medan mamma och pappa arbetar

Ibland så ser jag tårar, ibland så ser jag skratt
Ibland så undrar jag
Hur är det egentligen fatt
Vad är det nu som har hänt
Har jag missat någonting för det där var väl inget att bli ledsen över heller, Maria
Och det där var väl inget roligt, Magnus
Inget att skratta åt
Och man slår inte flickor Magnus
Det borde du veta om vid det här laget
Fy skäms

Men hon retas ju bara med mig
Hela tiden

Det spelar ingen roll
Det är bara att gå därifrån
För om du gör det så är det du som har vunnit
Jag lovar
Och i vilket fall som helst så slår man inte tjejer
Det bara är så ……

Ken Cassel
20/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 1118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-20 13:48



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Helt sant, men är det ok att pojkar slåss med varann?
2009-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel