Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången som jag fick pippa

var jag inte så gammal
Endast fjorton år gammal
Men jag kom ihåg det som om det vore igår
Känslan
Spänningen
Beröringen
Förför ringen
Penetreringen
Ja, jag var så ung och kär i henne
Men första gången gick det inte så bra
Vi båda var nervösa
Vi hade ju aldrig haft sex med någon
Bara hållit på och hångla lite plus lite fingerpulla
Så första gången som vi skulle älska med varann så hade vi det svårt för att knulla
Ja, jag misstänker att vi var både var lite för exalterade och heta på gröten och lite för blyga
Men andra gången som vi försökte så gick det lite bättre
Då hade vi det mysigt så tillsammans ……
:))

Första gången som jag fick pippa ….

Ken Cassel
20/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-20 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel