Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har hört

jag har hört nya pulser
som glider genom ådror
på mina arma armar
jag har hört skrik genom
torra korridorer
isolerade som barnmagar
och deras kallsupshalsar
jag rätar på ryggen, låter myggen suga
på dom ben du kallar klena
tunna mordkammare
jag unnar dig inga ord längre




Fri vers av fönster
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-20 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster