Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om motpoler


funktioner

Vi är varandras motpoler på det sättet
du och jag
du gillar elektriska radiovågor utan förutbestämd destination, du
dansar till deras orytm
hävdar att du går under utan krashar, explosioner, blod och död
Du tar smällarna som de mest heliga kyssar
du
klättrar i farliga klätterställningar du vet,
att du kommer falla.
Du suger blodet ur din älskade men biter dig i läppen, springer
ner för isiga nerförsbackar och tappar
någonstans på vägen
intresset för dig själv.

Men

Alltid kretsar du inom livets gränslösa omfång
infinnandes i ömsom multipla livs orgasmer
ömsom
krälandes i din egen förundran över raka linjers funktion.

Jag

är en rät linjes funktion och tar
kyssarna som smällar, saktar ner innan jag tagit fart och
suger blodet ur mina egna vener
dansar aldrig utan rytm.

Missförstå mig rätt
jag är allt du inte är

men inuti finns
allt ingen ser

Mörka krafter bygger upp elnätverk
i min bröstkorg, sänder ut osynliga elektriska vågor
gör det svårt för mig att andas ibland och
jag kan känna hur jag för en gångs skull
bryter barriärerna

mer än du.

Du kollapsar på marken, som skakar världen
jag faller ljudlöst, som en fjäder - men med massan av världen
på mina axlar

Vill du dansa med orkaner och eldsvådor
djupa gravar, 1000-metersstup, blod och svett
Jag inbjuder dig då till en
natt i min själs boning
klarar du dig då till gryningen låter jag dig
återgå, till ditt.
ditt egna nätverk

kanske är vi inte så olika ändå





Fri vers av Minablåavener
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-20 23:47



Bookmark and Share


  Sonia
wow,
riktig poesi.
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Minablåavener
Minablåavener