Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan ju alltid gå din egen väg

eller så kan du alltid slå följe med mig
på vägen
För man vet ju aldrig
Vi två kanske kan bli som bästa vänner och på vägen också kanske vi två finner kärleken
Kärleken till varandra
För tillsammans över en lång sträcka har du och jag nu vandrat
Vi har fått se och vara med om, både det ena och andra
Vi har gråtit och vi har skrattat tillsammans
Men hela tiden så har vi stöttat varandra i vått och torrt
Ja, så man vet ju aldrig förens man riktigt har lärt känna varandra om det är du och jag som hör ihop
Om det är du och jag som ska få lycka på våran lott …..

Du kan ju alltid gå din egen väg eller så följer du med mig nu
För gör du det så följer jag med dig
Och på vägen så kan vi alltid lära känna varandra lite närmare
För där går du, och för där går jag
Vi pratar om allt möjligt där vi förföljer varandra i varandras fotspår
Vi gråter, vi skrattar
I vilket fall som helst så kommer jag att alltid försöka ge dig din beskärda del av att få känna dig lycklig och glad
Ja, jag vill gärna se dig med en lycklig tår ……

Ken Cassel
21/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-21 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel