Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland så förlorar jag mig själv i dig

Det kan räcka med att jag tittar in i dina vackra bruna ögon för att jag ska börja sväva bort
Drömma mig jättelångt bort
För där står jag på marken som Romeo och sjunger vackert för dig medan du min Julia har slängt ut ditt långa blonda silkeslena hår genom ett öppet fönster
på ett sagolikt slott
Och du står där och ler och vill att jag ska klättra upp, till dig
Och det är klart att jag gör, för jag älskar ju dig ………

Ibland så förlorar jag mig själv i dig ……

Ken Cassel
21/8-09




Fri vers av Ken Cassel
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-21 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel