Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymlingen

Simmar över öppna hav
Klättrar över höga berg
Springer över djupa dalar
Med en machete hugger jag mig sen fram igenom regnskogen
och äntligen så har jag nu fått vittring på dig
Ja, jag kan känna på mig att du är här framme någonstans

Men där är du ju
Vad har jag sagt åt dig om att sticka så långt hemifrån utan att säga till oss först
Kom nu
Mamma, är sjukt orolig därhemma
Kom nu så tar vi oss hem igen
Och om vi har tur då så kanske mamma har någon varm god mat på bordet som väntar på oss

Okej, pappa
Jag kommer nu ……

Vi tar oss tillbaka igenom regnskogen
Vi springer sen tillsammans över de djupa dalarna
Vi klättrar över de höga bergen
Simmar sen tillbaka över de öppna haven
Och titta där
Där står visst mamma redan på stranden och väntar på oss …..

Ken Cassel
21/8-09




Fri vers av Ken Cassel
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-21 12:09



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel