Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under bödelns häftiga mantra

mina armar är lite fnittriga

ändrar storlek

är aldrig bra på proportioner och det är ett svårskrivet ord

det kittlas i mina skuldror

over and out

ka-tch-ing ng ng

ringer ut




Fri vers av Panda Delilah
Läst 266 gånger
Publicerad 2009-08-21 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Panda Delilah
Panda Delilah