Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt armen





Pappa var grym


han lät mig


alltid vara


med


engång


lärde han


mig


hur man


knöt en


gummislang


runt armen




Övriga genrer av blaite
Läst 235 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-08-21 23:45



Bookmark and Share


  Baystream
Va ska man säga... Hårda ord.

Du träffar rätt som vanligt!
2009-08-24

  Suzy med punkterna
Lider av känslan orden ger.......mycket bra skrivet
2009-08-22

  Troll ॐ
otäckt nära..
2009-08-22

  Sturesdotter
Klockren träff på en otäck verklighet
2009-08-22

  etthjärtaäralltidrött
fy, fy, fy...
2009-08-22

  thyra
Ironins sorgliga beröring i dina ord!
2009-08-22

  sulimaa
Hårt brutalt ...snyggt förpackat i ironisk humor...det är du så bäst på!
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite