Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, det är en allmänt hållen parodi. Och utan särskild adressat, så man måste inte känna sig träffad


Kampsång för... själva kampen... eller nå't

Upp till storms, in i ledet!
Blunda ej; lyssna, se det!
Res plakat i pöbelns åsyn
Och lyft på varje slutet lock!
Vi skall höras på vart torg
Enad glädje, enad sorg
Nu tar vi plats i talarstolen -
Men själva syftet glömdes dock...

Upp till storms, in i ledet!
Vaka likt en örn i redet
Låt oss draga fram i ljuset
Allt som hittills varit gömt!
Här marcherar våran grupp,
Stolt och stark i samlad trupp
Nu tar vi plats i talarstolen -
Men vad vi ville har vi glömt...




Fri vers av Effell
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-03 00:20



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Detta gillar jag, men vi måste lära oss att komma ihåg vad vi ville....

Känner proggen mellan raderna
AE
2010-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Effell
Effell