Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


I nattens tysta mörker dansar stjärnor


Din röst
som vackert formar
de där orden

den smeker
ömt min nakna hud
och själ

med dina
händer får du
mig att flyga

mitt sinne
andas ro -
du vill mig väl

din blick
berättar allt
om vad du känner

din hud
vibrerar lika starkt
som min

i nattens
tysta mörker
dansar stjärnor

de delar
glädjen att jag
nu är din

en kärlek
har nu kommit
för att stanna

och denna
kärlek den är
bara vår

och ingenting
kan ändra
det vi känner

när natten
blir till dag
som lämnar spår




Fri vers av Junitvillingen
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-23 09:39



Bookmark and Share


  sulimaa
Åhhh....i nattens
tysta mörker
dansar stjärnor....

så vackert ...bara den frasen....kärlek är underbart!!!
2009-08-23

    ej medlem längre
Held og lykke
2009-08-23

  Popcorntankar
Väldigt öm!
2009-08-23

  etthjärtaäralltidrött
vackert!
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen