Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Tack vare "the Patrickism":)


Jag fick en känsla...


att denna soliga morgon
är början på en
riktigt skön söndag

som kommer att gå
i glädjens
och rofylldhetens tecken

mycket tack vare
en kul konversation

med " the Patrickism"
- min vän här på Poeter.se


TACK!!




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-23 10:13



Bookmark and Share


  Lotti
ja det är en underbar dag ska oxå ut och njuta av solen.
2009-08-23

  sulimaa
Åhhh han är en underbar och fantastiskt varm människa ...världen vore väldigt grå utan honom!!!! Tycker OM!!!!
2009-08-23

  etthjärtaäralltidrött
Håller med du :)
2009-08-23

  Popcorntankar
Haha, du är rolig du!!!
Stick ut nu i solen!
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen