Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enda gången...



Hon skrek

rätt ut -

och han

blev lomhörd

för resten

av

livet -


och allt

detta

bara för

en

enda



kärleksnatt




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 203 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-23 11:54



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Hihi va söt ;)
2009-08-25

    ej medlem längre
Sålunda
en maxad
kärleksnatt
kräver
öronproppar :)
2009-08-25

  Eaglemountains VIP
OJ, där satt den ..... den var bra !!!
2009-08-23

  sulimaa
Hhahahhahahaahhahahahahaahh...underbara du!!!
2009-08-23

  Lars Hedlin
Inlevelse...
2009-08-23

  etthjärtaäralltidrött
ha, ha så kul tanke...
2009-08-23

  Hawk
Ja, den kärleken, den kärleken...
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen