Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysser dina drömmar


När dina ögon
slutits
inför nattens
ro och vila

kysser jag dina
drömmar
med feberheta
läppar

tillsammans
flyger vi sedan

bort från kraven
bort från allas
"tyck och tänk"

dit där vår kärlek
får andas

stilla ro

och vila

inbäddade i

varandras

själars

djup




Fri vers av Junitvillingen
Läst 209 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-08-23 14:00



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En dikt att älska..mjukt vackert och varmt!
2009-08-23

  Eaglemountains VIP
Underbart vackert formulerat .....
2009-08-23

  sulimaa
Jaaaaa just så!!!
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen