Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med glädje & bus i blicken hihi;-))


"Stockholm - here I come soon"!;-)


Stockholm i mitt hjärta -

trots att jag bara varit där
två gånger på -90 talet

men snart, snart
är det dags igen

för YIPPIE!!
jag är bjuden på fest
hos en av alla mina systrar
som bott i huvudstan
sedan länge

ska bli partaj
i stor lokal
livemusik och många
nya ansikten
så visst är det pirrigt värre

fixar jag det här?
att resa så långt
på egen hand -
jag med mitt dåliga
lokalsinne!

och detta att möta en hel rad
nya människor
som jag inte har en aning
om vilka de är

intalar mig själv:
visst, det här klarar jag!
jag är väl inte dummare
än tåget heller;-)

det blir en lång resa
där jag får se mycket
av vårt vackra land

jag får möta alla
mina härliga systrar
en och annan vän

och så alla dessa människor
som är helt nya
för mig

min semester kommer
att vara
i kanske tio dagar

visserligen är det
ett par månader kvar
men jag är så pirrigt nervös
och längtansfull

att jag kanske
börjar packa väskan

redan idag...




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 235 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-23 15:08



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Jag vet inte om din resa har varit i Stockholm än, men välkommen ändå. Och tro inte på alla dåliga historier om oss 08or. Det finns kanske än och annan "stockholmare" som inte är trevlig, men i det stora hela är vi nog bra! Puss och kram , vi möts (kanske) på stan!
2009-08-26

  Larz Gustafsson VIP
Om jag, som bara hade varit i Finland, klarade av att resa till Etiopien 2 ggr så klarar du Sthlm. Garanterat.
Själv var jag där i går.
2009-08-24

  Glensan
"Stockholm, Stockholm stad i världen.
Stockholm, Stockholm gör mig glad"

Var en text tror det var Pugh Rogefelt som
sjöng den, likaså hoppas jag du får kul.

Kom hälsa på i Borås snart. som Galenskaparna
sjöng "Borås Borås staden som aldrig sover.."

Kram
2009-08-24

  Staffan Welroos VIP
aah, du skrev ju 'om ett par månader'. my misstake...
2009-08-23

  Staffan Welroos VIP
när kommer du hit!? Jag läser poesi på Bio Kaskad i Blackeberg på torsdag den 27/8... Vore ju kul om du kom dit!
2009-08-23

  blaite
Förväntansfullhet verkligen..
2009-08-23

  sulimaa
Hihihihihi jag är förvånad att du inte började packa för flera veckor sedan ;)))
2009-08-23

  Suzy med punkterna
Du kommer att ha underbara dagar det är jag säker på.
2009-08-23

  etthjärtaäralltidrött
Ååå, jag ska också till hufvidstaden i höst, jag längtar redan!
2009-08-23

  stenen/ Yv Ericsson
Åh så härligt det låter! Så glad för din skull. Ring mig om du tappar bort dig i Stockholm:)
2009-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen