Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- 963 - (prolog)

 

 

Våldslöst långhårig charmant poet

Du kunde inte motstå hans popessenser

Philips transistorn till allas räddning

Du sov bredvid sen

 

Envis pojksöt åsiktsmaskin

Du möte ett motstånd som förtrollade

Det myllrande goda samtalet

Du skulle möta det igen

 




Fri vers av theperna
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-15 06:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna