Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vertikalt





Horisontalt


kul att du


lyder


Vertikalt


jag är


klar


dra








Övriga genrer av blaite
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-24 12:52



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Man ska ju inte gapa efter mycket.....
2009-08-24

  sulimaa
Brutalt utnyttjande...du är bäst på att få fram det råa...
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite