Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa ,







Du vet väl att jag fortfarande väntar på telefonsamtalen ?

Alla de jag aldrig fick

Skulle aldrig erkänna det

nej , då rasar ju den lugna och stabila ytan

men inuti är jag fortfarande en 7årig liten flicka

som inte längtar efter något annat
än ett telefonsamtal från sin far .



Eller existerar du ens , pappa ?
Dog du inte bara i mitt hjärta ?








Fri vers av nea.
Läst 1568 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-07 22:19



Bookmark and Share


    Moa :]
Vacker.
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.