Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi lever i en mans värld

Vi män krigar medan våra kvinnor föder våra barn
Men det är ändå våra kvinnor som får vår värld att snurra
För med en kvinna så blir vi till en familj
Alla är vi lika goda och söta som vanilj
Och när vi män väl har nystat in oss i kärleken sitter vi fast där inlindade i ett garn
Nu får du bara titta på andra kvinnor men inte röra
Det förstår du väl, hur mycket det skulle förstöra om du är otrogen emot din kvinna
Och tvärtom då förståss……

Vi lever i en mans värld
Men kvinnorna börjar faktiskt ta över mer och mer, på alla fronter
Helt okej för mig
Älskar en kvinnas beröring, så länge den inte övergår till galenskap
Storhetsvansinne
Aj, det där gör ju ont ju
Det där var inget skönt alls …..
Hi Hi

Ken Cassel
24/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-24 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel