Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så tjock





Du är nog


smalare


nu när du


är död


Du var så


tjock när


du levde




Övriga genrer av blaite
Läst 254 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-08-24 14:20



Bookmark and Share


  Svartsilver
haha , ja då blir väl alla tjejer nöjda;)
2009-08-24

  Suzy med punkterna
Du är grym men jäkligt kul
2009-08-24

  Junitvillingen
Men herreguuuud!!! Jag rår inte för det men jag tokskrattar!!!!
2009-08-24

  sulimaa
Hhahahahaah herregud ...hahahah ...meeen nu börjar uttrycket rått bli utslitet ...jag måste hitta på något annat :))))
2009-08-24

  Baystream
Oooh, varje ord SVIDER nästan! bra skrivet!
2009-08-24

  Cris
f-n vad rått och bra !!
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite