Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild fotad morgonen den 25 aug-09


Lycka!


Så kom den -

med vackra färgklasar
friskt, klar luft

en och annan humla
och fjäril
som efter en solig
varm sommar
dröjer sig kvar

men nu är den här -
höstens allra
första dag

och jag känner

LYCKA!




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 223 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-08-25 15:36



Bookmark and Share


  Glensan
Älskar sommaren bäst
men hösten har sina
fina delar, färgerna
på träden, luftens
renhet och kyla,
sen är det mysigt att
krypa upp i en kärestas
famn i höstmörkret
2009-08-26

  sulimaa
Jag gillar oxå hösten ..klar luft ...vackra färger ..man för börja tända ljus i mörkret ...och längta.......
2009-08-25

  Suzy med punkterna
Jag ser bara brevlådan där mina tankar till dig skulle legat;=(
2009-08-25

  En strimma av guld
Håller med dig helt. Fint skrivet.
2009-08-25

  Betlehemsstjärnan VIP
Välkommen i gänget *S* Härligt med hösten men den är alltför kort. Många varma höstkramar och tack för en vacker dikt/B
2009-08-25

  Carola Bouvin
Så härligt du skriver men jag håller kvar i sommaren in i de längsta, urtjusig bild!
2009-08-25

  Yrre VIP
Men ja med, äntligen!!
Vackert skriven!
2009-08-25

  blaite
Fina ord med en fin inramning av livet..
2009-08-25

  Teresia Ridell
Hm..delade känslor för hösten här... Vemod..sorg över något förlorat (sommar, hopp..värme)..samt ett lugn..en tid av återhämtning..ett lugnare tempo...mer "mysfaktor":)

Ditt alster är dock helt skönt !!
2009-08-25

    ej medlem längre
Min bästa tid. Tack för fina ord!
2009-08-25

    Bodil Sandberg
Ja hur än god sommaren var..så är hösten än mer underbar

- vackraste härliga poesi med skön befriande lycka uti!!
2009-08-25

  etthjärtaäralltidrött
Å, härligt, här dröjer den!
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen