Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMS

pling, pling

hjärtat slår ett extra slag

kan det var, kan du ångrat...

falskt alarm

det var inte du

det är aldrig du

besvikelsen gör ont

ändå kan jag inte sluta hoppas

faaaaaaaaaaaaan




Fri vers av efterregnetkommersolen
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-28 19:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jo där har jag också vart hehe
2009-08-31

  Nova-Liv
i SOOOO know that feeling, it sucks big time
2009-08-30

  Baystream
tell me about it!!!!! sitter här som en smurf på E, och tokstirrar på mobilen... och piper den till så får jag lov att ge mig själv hjärt och lungräddning.... för inte fan är det han.

du har fångat känslan tok bra!!!!
2009-08-28
  > Nästa text
< Föregående

efterregnetkommersolen