Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NASA`S Discovery

Och där startade de raketen, med rymdfärjan Discovery hängandes på sidan
Och där lyfter den nu stora tunga raketen för att inom en snar framtid lägga sig i en omloppsbana runt planeten
Vår planet
Planeten Jorden
Och klockan är sex på morgonen , svensk tid
Och där försvann den visst nu i skyarna för det blotta ögat
Kan inte se den längre
Och det där gick snabbt vill jag påstå
Snabbare än en pistolkula

Väl ute i omloppsbana runt jorden så måste de först hinna ikapp rymdstationen, ISS
Och det brukar ta sin lilla tid
Två dygn ungefär sådär
Och där ska de sen visst lämna en massa material för att sen utföra tre olika slags rymdpromenader
Christer ska visst vara med på två av dem
I vilket fall som helst
Lycka till Christer Fuglesand med manskap
Ja , det finns en kvinna med också ombord och det är ju alltid lika trevligt
I vilket fall som helst så håller jag tummarna nu för att allt ska gå bra för er
Att det ska gå bra med era uppdrag och att ni ska komma helskinnade hem igen
Landa säkert igen på planeten…..

Och där startade raketen, med rymdfärjan Discovery……

Ken Cassel
29/8-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-29 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel