Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


När hoppets låga släcks

Vackert flyter de -
näckrosorna

men vi är bara
en kort stund
ifrån
att drunkna

i våra egna

tårars sorg




Fri vers av Junitvillingen
Läst 374 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-29 14:37



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Så nära gränsen pendlar vi hela tiden. Åh så vackert du uttrycker det !
2009-08-29

  walborg
En så skönt diktad vers och bild i kombination!!! Underbart att läsa och se.
2009-08-29

  sulimaa
Mmm så är det ju ...inte långt mellan glädje och sorg...vackert!
2009-08-29

  beam72
berörande vackert
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen