Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förbättrad repris


Paris Hilton i ett nötskal

Pengar uppe i luften som flyger fritt omkring
Plånboken full
Kan köpa sig nästan vad hon vill
Med fin pedikyr på naglarna visar hon att hon har både klass och stil
En bortskämd rikemansdotter
Men jag undrar om hon känner till Harry Potter?!

Med hela Jorden som en party plats tar hon sats mot Paris
där hon tar in på Hilton hotell
Där hon nu ska titta på det senaste modet
Och hon behöver bara peka på det som hon vill ha, så får hon det genast serverat på bordet
( nedanför Catwalken )

Paris Hilton i ett nötskal……

Ken Cassel
14/8-07.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-29 16:58



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Visst skulle det underlätta om man hade lite mer kosing, men jag skulle inte vilja ha allt "serverat". Man värdesätter mer det man fått spara till & kämpa för att få - däremot kunde fröken Paris gott skicka upp lite pengar till mig inför min Stockholmstripp i höst;-))
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel