Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet


Poetfylld ensamhet
i öppen dager

smärtan
tomheten
längtan

efter mättnad
frånvaro av sorg
läkande närvaro

Dock

ensammast
är ensamheten
när ensamheten
slutat tala




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-08-29 19:01



Bookmark and Share


  me_we
Så är det!
2015-08-18

    J. Herward
''ensammast
är ensamheten
när ensamheten
slutat tala''

- Dessa ord är något som jag fastnar för:)
En väldigt sann text
2009-09-06

  lodjuret/seglare VIP
talande texter tilltalar
trenne violer från Flen får denna
2009-09-04

  kärleks ängel
vackra ord!!
2009-08-30

  © anakreon VIP
Smärtsamt skildrad sanning.
Applåderas i a-moll.
Carl-Erik
2009-08-30

  korpfjäder
.det är väl då förtvivlan börjar tala?
2009-08-29

  Carola Zettergren
Så sorgerligt sant!
2009-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP