Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med rött sidenband runtom


Vägen till

mitt hjärta

kanske var snårig

och krokig

men du

fann den

och du

vann den -


min allra renaste

kärlek


med rött sidenband

runtom...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-30 22:46



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Värt mödan:)
2009-09-01

    ej medlem längre
Som
det
ska
vara
2009-08-31

  Yrre VIP
Ljuvlig!
2009-08-31

  sulimaa
Härlig text gumman !! Till någon som står ditt hjärta nära ...bilden är jättefin med glitter i varma ögon :))) Kraaam!
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen