Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke...


Det behöver

inte vara så

att det är målet

som är den största glädjen -

utan

vägen

som leder dit




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-30 23:17



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Drömmar är viktigt och vi behöver dom. Vägen dit är ibland den bästa och ibland att uppleva drömmen kan vara en euforisk känsla.
2009-08-31

  Junitvillingen
Vill bara säga att jag INTE kopierat den från någon redan känd författare...dessa ord är MINA...Vissa texter kan finnas i många varianter - utan att man själv "stulit" ord från någon. Det var allt jag ville säga till dig "Marlboroman"./Anitha
2009-08-31

  Marlboroman/Hg VIP
och glömde i föregående kommentar säga att jag absolut inte tror att det var din mening...
2009-08-31

  Marlboroman/Hg VIP
Tyvärr känner jag igen den här.
Har för mig att det är Siddhartha (Buddha) som egentligen sagt exakt samma sak.
Det är väl (=bra) skrivet men, men...
2009-08-31

    Bodil Sandberg
ja absolut kan det vara så kära poetissa..
en underbar dikt och vilken superb bild till
varm applåd
2009-08-31

  etthjärtaäralltidrött
Vägen är stor
viktig att vårda!
2009-08-31

  sulimaa
Japp exakt så är det!!
2009-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen