Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att sätta in en spiral är inte så jävlans kul. Undrar varför det dröjer så länge innan ett manligt preventivmedel dyker upp på marknaden... kan det bero på att alla dom stora makthavarna är män?


Jag vill kunna ha sex

Andas andas
hu hu hu, flåsa o koncentrera dig på att inte göra bort dig.

Ni kanske skulle satt in en tv i taket, he he he

Nej, för jag vill kunna kommunicera med dig

Jag vill för helvete inte prata
vart ska jag lägga armarna
skämt om whiskey vs Ipren
Ha ha

Jag utvidgas
töjs
onaturligt

Vaddå mäta livmodern?
Pill pill innanför naveln

Äntligen ska det vara över, snart i alla fall
Aj!
Helvete!

Jag har redan binda tack, tack tack.
Inte bada inte ha sex, tack tack.

Captain Morgan som sällskap.
Fräter på magsäcken tillsammans med värktabletten.

Bult bult i underlivet.

Klappar på penisen, det är ditt fel, bara så du vet.




Fri vers av Sun
Läst 400 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-31 21:00



Bookmark and Share


  Anna*
Mmmm, been there...done that... inte roligt alls
2009-11-18

  Frans Nilsson
Aj
2009-09-03

  peter markurth
söt
2009-08-31

  Blidsberg
Tycker med att män ska stå med allt vad det preventiva innebär. Det är ju ni som ska föda så nåt ansvar måste ju vi ha...
2009-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Sun
Sun