Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett minne Obs!Lånad bild


Mötet


Hon är så liten

bara en
halvmeter hög

precis anländ
som den allra
största gåvan

pepparkaksbruna
ögon
möter mina blå

kolsvart kalufs
rödrosig hy

så liten barnahand
kramar mitt
lillfinger

klädd i rosa sparkdräkt
med text:
"Tillhör landstinget"

men det är mig
hon tillhör
och vår resa
tillsammans

har precis

bara börjat








Fri vers av Junitvillingen
Läst 228 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-01 08:47



Bookmark and Share


  Margithe VIP
vackert skrivet
2009-09-03

    J. Herward
detta var nog den sötaste och mest näpna text jag läst

BABYBOOM<3
2009-09-01

  sulimaa
Underbart minne av litet ljuvligt underverk!!!
2009-09-01

  beam72
vad härligt och kärleksfullt
2009-09-01

  etthjärtaäralltidrött
Finaste rader till en liten :)
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen