Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Den bistra sanningen


Årets första
septemberdag
bjuder på
solsken och
värme

jag bjuder dig
att komma
mig nära

för att vi
tillsammans
ska dansa bort
från den
bistra sanningen

den sanning
som hindrar oss

här och nu

säg mig,
nog vill du

väl dansa?







Fri vers av Junitvillingen
Läst 196 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-01 09:05



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Vilken härlig stämning och känsla du förmedlar,



att dansa med livet säger jag aldrig nej till.

applåder!
2009-09-01

  Suzy med punkterna
Har aldrig tackat nej till en dans
2009-09-01

  Popcorntankar
Vacker bild om texten alltså:)
2009-09-01

  Popcorntankar
Vacker bild i höstens första andetag!
2009-09-01

  sulimaa
Japp klart gumman ...kom så dansar vi av hjärtats lust ...och glömmer att om och men ..kan vi i sanning behöva !!!Kramis
2009-09-01

  etthjärtaäralltidrött
Lockande vackraste dans!
2009-09-01

  Fredrik Stillesjö
Hej "A touch.."

Ja, varför inte en höstdans bland de brinnande löven? Hälsar Fredrik
2009-09-01

    ej medlem längre
Ja nog vill jag ... släppa den bistra sanningen en stund och försvinna in i dansens rörelse :)
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen