Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

Du var inte den enda som behövde tid
Du visste detta långt innan mig
men jag ville inte tro på dig då
Jag behövde tid
och nu vet jag varför
Jag har kommit på att jag älskar dig
och då menar jag verkligen älska
När smärtan har försvunnit
och tårarna torkat ut
så ser man allting med klarhet
och nu vet jag att det är du
som jag vill leva mitt liv med
Det kommer aldrig att finnas någon annan




Fri vers av Charly
Läst 581 gånger
Publicerad 2005-10-09 16:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra, fastnade speicellt för den första raden
2005-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly