Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sanna


Du vackraste -

som aldrig ber

aldrig kräver


som med värme

och tålamod

smeker min kind

när den tåras


hur ren är inte

din själ

och hur äkta

är inte din blick

när den

så kärleksfullt

talar om


att du älskar...?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 201 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-02 08:03



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Innerligt vacker av tillit
2009-09-05

  oneblood
UNDERBAR ! Det går inte beskriva med ord vad jag älskar dina texter!
2009-09-03

  Margithe VIP
väldigt vackert, så fint
2009-09-03

  etthjärtaäralltidrött
Så vackra ord :)
2009-09-02

    Marco_
Öm och vacker!
2009-09-02

  sulimaa
Åhh så underbara ord...smeksamt tacksamma ..kram
2009-09-02

  blaite
Så fin..
2009-09-02

  Jack_iX
Så här skall det vara ömsint o kärleksfullt !
Snyggt förmedlat i din dikt !
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen