Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

imperialistiskt förbund

Jag vill suga dig tills du kommer, sa hon.


Jag gick innan jag kom.
Jag tänker inte bli utsugen.




Övriga genrer av theperna
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-02 10:55



Bookmark and Share


    Melona
haha

ja, det är lika bra
att dra sig ur

i tid...

(förlåt, den var dålig!)
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna