Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Det lilla blir ofta det stora

Det behövs inte mer -

bara en medmänniskas

blick och leénde

kanske också

något litet ord


för att färga

en hel dag

i de mest sprakande

kulörer




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 231 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-09-02 16:52



Bookmark and Share


  oneblood
Sanna ord från sann poet!
2009-09-03

  Margithe VIP
En vacker och fin text
2009-09-02

    Ken Cassel
Tjusigt som vanligt

Mera kramar!!
:)

Ken
2009-09-02

  sulimaa
Jaa så sant...sedan skiner hela ens dag ...du förgyller min!!
2009-09-02

  etthjärtaäralltidrött
Värme kostar aldrig att ge.
2009-09-02

    Bodil Sandberg
Jaa så sant...
en dikt att betänka
"orden" som du här skänka
mot oss lysa och blänka
VARMT..tack!
2009-09-02

  erkki
Jovisst, eller en liten fin ängel. I allt elände som omger så många är detta kloka visdomsord.
2009-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen