Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i min hand


I dagar och nätter

sökte jag -

bland snårskog och

på krokiga stigar


över land och hav

gick min resa


medan orkanvindar

tog ett stadigt grepp

om min kropp

och regnet piskade

mitt hår



ibland var mina steg

så tunga

att jag var nära

att ge upp

men något i mitt inre

drev mig

att söka vidare


när det såg som allra

mörkast ut

när krafterna

tycktes gå mot

sitt slut


det var då

precis då

som jag upptäckte det


och utan att jag tidigare

förstått det

hade det funnits där

hela tiden -

fullt synligt

det låg där och bara väntade


jag hade under

all denna svåra tid

haft det så nära

att jag med min själ

kunnat röra vid det -


under allt mitt sökande

fanns det varje stund

inom räckhåll -


och nu äntligen såg jag det!



jag omfamnade det



jag omfamnade


livet i min hand...



















Fri vers av Junitvillingen
Läst 239 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-03 15:09



Bookmark and Share


  Jaseph
Så nära och ändå upptäcker vi det inte. En stark text.
2009-09-04

  Suzy med punkterna
Mycket vackert vännen och målande resa
2009-09-03

  sulimaa
Jaa omfamna livet !!! Tänk att vi letar det som finns intill ...så ofta ..kraam!
2009-09-03

  erkki
En fin hyllning till vardagslivet, väl? Om förmågan att se det stora i det lilla. Fint!
2009-09-03

    J. Herward
vad är den där kännslan man får tag i?

är det ens en känsla, kan det vara något mycket större, något mer än bara ett ryck...den där som får människor att driva frammåt.

ett mysterium

mycket fin text
2009-09-03

  Carola Bouvin
Härligt!!!
2009-09-03

  etthjärtaäralltidrött
Så innerligt fint!
2009-09-03

  Mats Henricson
Utstrålar en Obändig Optimism , Härligt !
2009-09-03

  Yrre VIP
Ååå så fint!!
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen