Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nästäldste sonen med flickvän i juni-09


Par i kärlek


Med nästan hela Sverige

mellan sig

blir varje möte

närapå en explosion


hon gråtskrattar

av lycka

borrar in sitt ansikte

mot hans axel

medan han under tystnad

bara njuter

av att äntligen

- ÄNTLIGEN -


få andas hennes

så efterlängtade


doft




Fri vers av Junitvillingen
Läst 262 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-03 16:14



Bookmark and Share


    jooline
"hon gråtskrattar

av lycka

borrar in sitt ansikte

mot hans axel"

och det känner man igen sig i så väl. mycket fin dikt:)
2009-09-05

  Elaine.S VIP
Det där var en fin och äkta historia om kärlek!!
2009-09-03

  Margithe VIP
Åh..så vackert och fint, det är fantastiskt med kärleken
väldigt bra skrivet
2009-09-03

  Cosmic Johanna
Vackert målar du upp värmen och den starka känslan,

även bilden talar för sig,

varma applåder för vad kärleken gör med oss.
2009-09-03

  Suzy med punkterna
De är verkligen underbart vackra och känslan väl fångad;=))
2009-09-03

  sulimaa
Åhh så underbart Anitha!!! Dom e jättefina...och du beskriver känslan såå bra!!!
2009-09-03

    J. Herward
wow, det där är kärlek utan beskrivning.
fin bild du tog också jag såg direkt att det var äkta

Din trogne skrivarvän Josefine
2009-09-03

  erkki
Och Sverige är långt. Amor vincit omnia. Jag känner likadant för de "små". Bäst lämna dem ifred. Ibland. Härlig, naturlig och empatisk text!
2009-09-03

  etthjärtaäralltidrött
Så fin bild och kärleksfull text!
2009-09-03

  Carola Bouvin
Vilket rart par :)
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen