Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sekond time around


Jag

gjorde bara det jag vågade



du vågade för litet



båda smet







Fri vers av AektaBlond
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-03 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond