Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste bli som ett barn för att komma in i himmelriket

Den sanna lyckan
finns i det fullkomliga beroendet
oavsett omständigheter




Fri vers av Tosan
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-03 21:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt så är det.
Applåd!
2009-09-16

  Anjeska
En sann sanning!
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan